Robyn Verzekeringen

Robyn Verzekeringen wie zijn we? Makelaar voor ondernemingen, zelfstandigen en families in Vlaanderen, gelegen te Ieper. Wij hechten al meer dan 150 jaar grote waarde aan onafhankelijkheid & integriteit.  

We gaan op zoek naar een ondernemende Client Advisor om ons team te versterken.  

Hoe ziet jouw dag als Client Advisor eruit? 

Je beheert een eigen klantenportefeuille bestaande uit ondernemingen. Om je klanten zo gericht mogelijk te kunnen helpen analyseer je zijn/ haar noden en vertaal je deze in duidelijk advies of offertes. Je neemt een belangrijke rol op in ons relatiebeheer & vervult de rol van adviseur deskundig en betrouwbaar. Hierbij help je klanten bij vragen of problemen. Je denkt mee over het totale verzekeringspakket van de klant en maakt polissen en offertes op. Daarnaast werk je samen met de collega’s mee aan vernieuwingen en verdere digitalisering binnen ons kantoor.  

Wat kunnen wij jou bieden?

Een familiale onderneming met een hecht team van 5 collega’s 
De kans om jezelf verder te ontplooien binnen een boeiende en afwisselende job met veel contacten 
Een goede work life balance. Je werkt 37,5u per week tijdens de kantooruren van 8u tot 12u en van 13u tot 16u45 
Een no nonsens bedrijfscommunicatie 
Mogelijkheid tot 2/5de thuiswerk, na interne opleidingsperiode 
Een marktconform loon met vast contract 

Wie zoeken we? 

Je bent in het bezit van een relevant bachelor/ masterdiploma en bij voorkeur een aantal jaar ervaring binnen de verzekeringswereld. Daarnaast wens je aan de slag te gaan met een ruime klantenportefeuille van ondernemingen, waarbij je ook regelmatig op klantenbezoek gaat. Je schrikt er niet van terug zaken vast te nemen en mee te werken aan vernieuwingen binnen ons bedrijf. Je bent leergierig en commerciële uitdagingen bezorgen jou energie. Je woont in de omgeving van Ieper (+/- 20 km).